Laserneedle is laser acupunctuur zonder naalden en biedt daarmee heel nieuwe mogelijkheden. Met Laserneedle wordt u behandeld volgens de principes van de Traditionele Chinese Acupunctuur. Dankzij zijn hoge stimulatiegraad wordt een aangenamer en constanter Qi-gevoel bereikt. Het apparaat is professioneel getest en bewezen en maakt het mogelijk om door middel van variabele frequenties punten te stimuleren of te sederen, pijn te stillen of de frequentie van een meridiaan te harmoniseren. Laserneedle is ook erg geschikt voor het behandelen van kinderen en voor de behandeling van:

Spier-en gewrichtsklachten: P.S.H., peesontsteking, ischias, spit, nek- en schouderpijn, tennisarm, peesschede-ontsteking, zenuwpijn, cervicale en lumbale hernia, artrose, artritis, carpaal tunnelsyndroom e.a.

Pijnbehandelingen:De speciale Laserneedle pijnfrequenties verhogen de endorfine neurotransmitters zodat de meeste acute en chronische pijnen verzacht kunnen worden. Migraine, reumatische pijnen, fantoompijnen, trigeminusneuralgie, atrofie van Sudeck, postoperatieve pijnen en andere pijnen kunnen zowel in het acute als in het chronische stadium verzacht worden.

IMG_0010
Laser knie