Simone: “Cherien Abell weet wat ze doet en waar ze over praat in de acupunctuur. Ze heeft me door de jaren heen van heel wat pijn verlost.”

 

Lydia: “Cherien helpt mij altijd heel goed. Ik denk dat ik anders al lang een zware rugoperatie had moeten ondergaan want andere therapie en medicijnen hielpen niet. Na de behandeling heb ik veel minder pijn en meer rust in mijn  lichaam.”

 

Oskar: “Cherien Abell werkt vanuit een roeping. Zij weet dat een mens en zijn aandoening in veel gevallen meer nodig heeft dan een mechanische of farmaceutische benadering. Haar visie en vakkundigheid worden gevoed door een brede kijk op leefstijl, regie en zelfbeeld. Haar behandelingen bevorderen het zelfherstellend vermogen van mijn lijf.”

 

Ivy: “Intussen kom ik al weer wat jaartjes bij Cherien. Eerst voor een acute rugpijn waardoor ik niet meer rechtop kon lopen. Na de eerste behandeling bij Cherien liep ik al beter, de dag erna was weer helemaal goed. Ik vond het wonderbaarlijk. Sindsdien blijf ik bij Cherien komen. Voor de ischias en uitstralende pijn in mijn been, voor een stijve, pijnlijke arm, allerlei klachten. Mij valt altijd weer op hoe elke behandeling weer uniek is, er is er nooit één dezelfde. Altijd weer denkt Cherien scherp na wat deze keer het beste is. Ik kom er altijd beter vandaan. Wat ik ook zo waardeer, en ik begrijp niet goed waar ze de energie vandaan haalt, maar Cherien geeft echt haar alles. Ze zal nooit op routine draaien. Ze wil echt het allerbeste bereiken voor haar cliënten. Wat inzet en expertise betreft staat Cherien echt op nummer één op mijn lijst van alle therapeuten die ik al eens heb geprobeerd.”

 

Elsa: Na een ernstig auto-ongeluk jaren ziekenhuis in, ziekenhuis uit en al een jaar weer opnieuw bezig met fysiotherapie en allemaal heeft het niks uitgehaald. Mijn rugpijn bleef. De wanhoop nabij.  Tot ik voor het eerst naar Cherien ging. Na een uitgebreide professionele intake kon het beginnen.  Al na de eerste behandeling een opluchting en ineens 2 weken nagenoeg rugpijn vrij!! Inmiddels meerdere behandelingen gehad en heb eindelijk hoop dat ik van de zware pijnstillers af kan en weer meer kan gaan bewegen. Stap voor stap wordt mijn rug losser en beter. De persoonlijke aanpak specifiek gericht op mij en mijn problemen heeft eindelijk het effect wat ik naarstig gezocht heb. Ik kan het iedereen aanraden!